Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u een overzicht van veel gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan contact met Portupraia.

Hoe reserveer ik een 2e en/of 3e huis

Al uw reeds ingevulde gegevens zijn bekend op het 2e en of 3e nieuwe reserveringsformulier. Bovendien betaalt u maar eenmalig € 30 reserveringskosten

Zijn er nog extra kosten ?

Alle prijzen zijn inclusief. Uitgezonderd € 30 reserveringskosten en de verzekering Schade Woning. Afsluiten van een annuleringsverzekering is vrijblijvend. Indien er andere extra kosten zijn voor bijv. gebruik van airco of voor een extra bed. Dit staat op de website vermeld. Gas, water, elektriciteit, lakens, slopen, hand- en theedoeken en eindschoonmaak zijn altijd inclusief gas tenzij anders vermeld in de beschrijving op de website. Het gebruik van hout voor de open haard of houtkachel betaalt u een de eigenaar

Wat zijn de aankomst en vertrekdagen ?

De boekingen lopen van zaterdag tot zaterdag. Hiervan afgeweken worden in overleg met de eigenaar. Antwoord hierop ontvangt u dezelfde dag. Indien flexibele aankomst en vertrekdagen mogelijk zijn staat dit op website aangegeven.

Hoe is de procedure na reserveren van een huis ?

Nadat u het boekingsformulier verzonden heeft ontvangt u automatisch een e-mail met een bevestiging van uw reservering. Binnen 24 uur sturen we u de bevestiging/ factuur toe per e-mail. Na beide betalingen, ontvangt u 2 weken voor vertrek per e-mail uw voucher met alle benodigde informatie.

Kan ik een huis voor 3,4,5 of 6 dagen reserveren ?

De verhuurprijzen zijn per week. Als u minder dan een week wilt reserveren is dit onder voorbehoud mogelijk in overleg met de eigenaar. Een toeslag is mogelijk. Binnen 24 uur ontvangt u een antwoord hierop.

Wanneer is de boeking definitief ?

Zodra u een boeking heeft gedaan via internet, krijgt u van ons een e-mail. Wij sturen uw boeking door naar de eigenaar. Na akkoord van de eigenaar, meestal binnen 24 uur ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en factuur per e-mail. 

Welke informatie krijg ik nadat de boeking definitief is ?

Zodra de boeking definitief is krijgt u per e-mail een boekingsbevestiging en factuur. Na betaling van de totale reissom ontvangt u 2 weken voor vertrek een reisdocument/voucher met het adres en de routebeschrijving naar de villa en de gegevens van de contactpersoon ter plekke.